Почитайте тут http://technet.microsoft.com/ru-ru/l...8WS.10%29.aspx
навіть Радмін не бачить самого себе, тобто компьютера з такий ір
Добавлено через 5 минут
але там дуже розумно написано, чи не можна її відновити токою якою вона була.
Я не змінював ніякі налаштування.
Последний раз редактировалось Dobruan; 11.12.2009 в 16:56. Причина: Добавлено
Виконайте скрипт (не з термінальної сесії)
ПК перезавантажетьсяКод:begin SearchRootkit(true, true); SetAVZGuardStatus(True); Executerepair(15); RebootWindows(true); end.
зробив, мережі не має
але вже у менеджері ліцензій для 1С протоколи всі крім tcp/ip завантажуються ІРХ та нетбіос, до цього не завантажувались
може ще щось підкажете...
при пінгування пише узел не доступен, реально присутьній, з інших машин пінгується
Добавлено через 8 минут
Ура після цього скрипту, перезавантажуюсь і в налаштуваннях мережі, мені дало зовсім інші настройки, увів я правильні 192.168.0.51 запрацювало, і термінальні сесії теж, але з термінальним доступом така сама штука вхід/вихід
може в реєстрі поміняти ключ для userinit///
Последний раз редактировалось Dobruan; 11.12.2009 в 17:32. Причина: Добавлено
Займусь цим завтра, після завтра.
Який антивірус на вашу думку купляти(!!!) для win2003, ціна не має значення, головне надійність.
Дякую за вашу нелегку і ДУЖЕ КОРИСНУ справу
Ще раз дякую.....
В мене з'явився якийсь протокол nwlink IPX/...
І при доступі до інету виниає повідомлення про неузгодженість протоколів, що на зразок
"ipx/spx или совместимый протокол сообщает об ошибке 733" йде зєднання, але реального обміну не відбувається. В через інший компьютер інет працює....допоможіть...
в менеджері ліцензіій для 1с протокол ТСР/ір не завантажений, але 1с працює(що є дивним, бо зазвичай не працювало )...
Добавлено через 8 минут
Ще хочу сказати, що з користувачі не АДМІНИ під термінальною сесією не могли заходити (був вхід і вихід), в старому реєстрі(мав бек ап копію) подивився дійсно шляш до userinit.exe був у папці Віндовс/сістем32.. поміняв і дозволило вхід користувачам...
Добавлено через 16 минут
скачав http://www.cexx.org/lspfix.zip програму
запустив ЇЇ [
Може щось дасть це зображення. Треба переналаштувати протоколи , я так думаю![]()
Последний раз редактировалось Dobruan; 14.12.2009 в 09:05. Причина: Добавлено
Раптом не працюють всі принтера в термінальних сесіях
првцювали десь 1 годину і раптом у всіх повідключались принтера
Добавлено через 1 минуту
і якщо встановлювати принтер, то огляд мережевих принтерів не здійснюється..
Добавлено через 6 минут
мережа якось зникає, через деякий час після роботи
Добавлено через 2 минуты
але пінг проходить добре
Добавлено через 43 минуты
explorer їсть 25% процесора(чотрирьохядерного 6Гб оперативки) дивно, знімаю процес, диво друк йде добре.
чЕРЕЗ ДЕЯКИЙ ЧАС ЗНОВУ НЕ МОЖНА ВВЫЙТИ ПЫД ТЕРМЫНАЛЬНОЮ СЕСІЄЮ. пРИ ДОСТУПІ ДО МЕРЕЖІ ВСЕ ВИСНЕ
Последний раз редактировалось Dobruan; 14.12.2009 в 12:06. Причина: Добавлено
Уважаемый(ая) Dobruan, наши специалисты оказали Вам всю возможную помощь по вашему обращению.
В целях поддержания безопасности вашего компьютера настоятельно рекомендуем:
Чтобы всегда быть в курсе актуальных угроз в области информационной безопасности и сохранять свой компьютер защищенным, рекомендуем следить за последними новостями ИТ-сферы портала Anti-Malware.ru:
Надеемся больше никогда не увидеть ваш компьютер зараженным!
Если Вас не затруднит, пополните пожалуйста нашу базу безопасных файлов.