Показано с 1 по 18 из 18.

cannot browes internet continuesly.

  1. #1
    Junior Member Репутация
    Регистрация
    15.12.2008
    Сообщений
    10
    Вес репутации
    30

    cannot browes internet continuesly.

    I cannot browse internet continuously. around 15 minutes it says cannot find the web page. But I can stay online in any messenger software without any problem. Internet connection is also available. Problem is i cannot browse the internet via any browser
    Вложения Вложения

  2. #2
    Junior Member Репутация
    Регистрация
    15.12.2008
    Сообщений
    10
    Вес репутации
    30
    can anybody give me the script. So then i can try out it.

  3. #3
    Senior Member Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация
    Регистрация
    03.04.2006
    Сообщений
    21,108
    Вес репутации
    2997
    Close/unload all the programs excepted AVZ and Internet Explorer

    Switch off:
    - Antivirus and and, if you have - Firewall.
    - System Restore


    - Execute following script
    Код:
    begin
    SearchRootkit(true, true);
    SetAVZGuardStatus(True);
     QuarantineFile('D:\WINDOWS\system32\iqimbjem.dll','');
     QuarantineFile('cbXQhICR.dll','');
     QuarantineFile('D:\WINDOWS\system32\cbXQhICR.dll','');
     QuarantineFile('D:\WINDOWS\system32\ssqNDuVl.dll','');
     DeleteFile('D:\WINDOWS\system32\ssqNDuVl.dll');
     DeleteFile('D:\WINDOWS\system32\cbXQhICR.dll');
     DeleteFile('cbXQhICR.dll');
     DeleteFile('D:\WINDOWS\system32\iqimbjem.dll');
    BC_ImportAll;
    ExecuteSysClean;
    BC_Activate;
    RebootWindows(true);
    end.
    After reboot:
    - Clean Temp-Maps, Cache of Browsers, Recycler. Use Windows service tool cleanmgr or CCleaner or ClearProg
    - Close all the programs and start only Internet Explorer!!!
    - Repeat 3 log files in accordance with the rules.
    - Switch Antivirus and, if you have - Firewall, on.
    - Go On-Line
    - Upload the quarantine in accordance with Appx. 3 of the rules.
    - Attach 3 logs to your new post..

  4. #4
    Junior Member Репутация
    Регистрация
    15.12.2008
    Сообщений
    10
    Вес репутации
    30

    this is the 3 log files you need. I have upload the virus.zip as well

    Hope you can find what has happened to my machine.

    thanks in advance
    Imesh
    Вложения Вложения

  5. #5
    Senior Member Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация
    Регистрация
    03.04.2006
    Сообщений
    21,108
    Вес репутации
    2997
    Close/unload all the programs excepted AVZ and Internet Explorer

    Switch off:
    - Antivirus and and, if you have - Firewall.
    - System Restore


    - Execute following script
    Код:
    begin
    SearchRootkit(true, true);
    SetAVZGuardStatus(True);
     QuarantineFile('D:\WINDOWS\system32\ssqNDuVl.dll','');
     QuarantineFile('D:\WINDOWS\system32\cbXQhICR.dll','');
     DeleteFile('D:\WINDOWS\system32\cbXQhICR.dll');
     DeleteFile('D:\WINDOWS\system32\ssqNDuVl.dll');
    BC_ImportAll;
    ExecuteSysClean;
    BC_Activate;
    RebootWindows(true);
    end.
    After reboot:
    - Clean Temp-Maps, Cache of Browsers, Recycler. Use Windows service tool cleanmgr or CCleaner or ClearProg
    - Close all the programs and start only Internet Explorer!!!
    - Repeat 3 log files in accordance with the rules.
    - Switch Antivirus and, if you have - Firewall, on.
    - Go On-Line
    - Upload the quarantine in accordance with Appx. 3 of the rules.
    - Attach 3 logs to your new post..

  6. #6
    Junior Member Репутация
    Регистрация
    15.12.2008
    Сообщений
    10
    Вес репутации
    30
    Hi

    Thank you for the quick response. I have attached the new log files.
    and the quarantined file i have upload as virus2.zip

    Regards
    Imesh
    Вложения Вложения

  7. #7
    Junior Member Репутация
    Регистрация
    15.12.2008
    Сообщений
    10
    Вес репутации
    30
    Rene

    can you check this please.

  8. #8
    Senior Member Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация
    Регистрация
    03.04.2006
    Сообщений
    21,108
    Вес репутации
    2997
    Close/unload all the programs excepted AVZ and Internet Explorer

    Switch off:
    - Antivirus and and, if you have - Firewall.
    - System Restore


    - Execute following script
    Код:
    begin
    SearchRootkit(true, true);
    SetAVZGuardStatus(True);
     DelBHO('{ACED1C9F-2718-4512-9F69-F4E28C1F484F}');
     DelBHO('{2064F1C4-E150-46C3-ABAA-C8D4AE81E5BD}');
     QuarantineFile('D:\WINDOWS\system32\ssqNDuVl.dll','');
     QuarantineFile('D:\WINDOWS\system32\cbXQhICR.dll','');
     QuarantineFile('winzdn32.dll','');
     DeleteFile('winzdn32.dll');
     DeleteFile('C:\WINNT\SYSTEM32\winzdn32.dll');
     DeleteFile('D:\WINDOWS\system32\cbXQhICR.dll');
     DeleteFile('D:\WINDOWS\system32\ssqNDuVl.dll');
    BC_ImportAll;
    ExecuteSysClean;
    BC_Activate;
    RebootWindows(true);
    end.
    After reboot:
    - Clean Temp-Maps, Cache of Browsers, Recycler. Use Windows service tool cleanmgr or CCleaner or ClearProg
    - Close all the programs and start only Internet Explorer!!!
    - Repeat 3 log files in accordance with the rules.
    - Switch Antivirus and, if you have - Firewall, on.
    - Go On-Line
    - Upload the quarantine in accordance with Appx. 3 of the rules.
    - Attach 3 logs to your new post..

  9. #9
    Junior Member Репутация
    Регистрация
    15.12.2008
    Сообщений
    10
    Вес репутации
    30
    Hi Rene

    Now i'm facing another problem which is sometimes my system getting freeze. Only solution is to hit the restart button. Hope you can help me soon for these 2 problems.

    Regards
    Imesh
    Вложения Вложения

  10. #10
    Senior Member Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация
    Регистрация
    03.04.2006
    Сообщений
    21,108
    Вес репутации
    2997
    Fix with Hijackthis:
    O20 - Winlogon Notify: cbXQhICR - D:\WINDOWS\
    O20 - Winlogon Notify: winzdn32 - D:\WINDOWS\
    - Execute following script
    Код:
    begin
    executerepair(6);
    executerepair(8);
    executerepair(9);
    executerepair(11);
    executerepair(16);
    executerepair(17);
    RebootWindows(true);
    end.
    Install Service Pack 3 for Windows XP
    Update Java RE (the last version 1.6_11).

  11. #11
    Junior Member Репутация
    Регистрация
    15.12.2008
    Сообщений
    10
    Вес репутации
    30
    Hi Rene

    I can not understand what you have mentioned here

    Fix with Hijackthis:
    Quote:
    O20 - Winlogon Notify: cbXQhICR - D:\WINDOWS\
    O20 - Winlogon Notify: winzdn32 - D:\WINDOWS\

    what is above? what should I do with it?
    Still I did not run the script.
    wait for your reply to this to run the script

    Imesh

  12. #12
    Senior Member Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация
    Регистрация
    03.04.2006
    Сообщений
    21,108
    Вес репутации
    2997
    Цитата Сообщение от imesh_damith Посмотреть сообщение
    I can not understand what you have mentioned here

    Fix with Hijackthis
    Start Hijackths/Do a system scan.../Check the named keys/Press Fix Checked.
    BTW: For whom we'd written the FAQs???: http://virusinfo.info/showthread.php?t=9206

  13. #13
    Junior Member Репутация
    Регистрация
    15.12.2008
    Сообщений
    10
    Вес репутации
    30
    Hi Rene

    Sad to say this. Still i have the problem. Can you help me further? I have upgrade to SP3

  14. #14
    Senior Member Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация
    Регистрация
    03.04.2006
    Сообщений
    21,108
    Вес репутации
    2997
    repeat all the log files

  15. #15
    Junior Member Репутация
    Регистрация
    15.12.2008
    Сообщений
    10
    Вес репутации
    30
    here it is.
    Вложения Вложения

  16. #16
    Senior Member Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация
    Регистрация
    03.04.2006
    Сообщений
    21,108
    Вес репутации
    2997
    One thing, which I'd like to remove, is DAP - it contains adware component. For the rest are your logs clean.

  17. #17
    Junior Member Репутация
    Регистрация
    15.12.2008
    Сообщений
    10
    Вес репутации
    30
    so do i need to remove Download accelerator?

  18. #18
    Senior Member Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация Репутация
    Регистрация
    03.04.2006
    Сообщений
    21,108
    Вес репутации
    2997
    Цитата Сообщение от imesh_damith Посмотреть сообщение
    so do i need to remove Download accelerator?
    it's recommended.

Похожие темы

  1. internet.com
    От Лев Орлов в разделе Помогите!
    Ответов: 4
    Последнее сообщение: 31.01.2012, 23:06
  2. internet.com!
    От maicon в разделе Помогите!
    Ответов: 7
    Последнее сообщение: 04.11.2011, 22:06
  3. internet.com
    От Паттттт в разделе Помогите!
    Ответов: 5
    Последнее сообщение: 03.11.2011, 18:37
  4. С начало поймал Ilite internet accselerator затем Internet Security
    От Игорь_SPB в разделе Помогите!
    Ответов: 15
    Последнее сообщение: 13.02.2010, 13:12
  5. Internet Browser Security Test (Is your internet browser vulnerable?)
    От Ultima Weapon в разделе Offtopic
    Ответов: 13
    Последнее сообщение: 03.12.2007, 20:07

Свернуть/Развернуть Ваши права в разделе

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения
  •  
Page generated in 0.00187 seconds with 20 queries